Over og ut med hold in og strømpebukser

Og der rulla den forbanna strømpebuksa ned, akkurat i det kjolen bestemmer seg for å krype oppover mot låret.
DEN følelsen vet dere.
Når strømpebuksa du har brukt en halv liten evighet på å få til å sitte, ruller nedover hofta og lager en slik deilig pølse rundt livet. Samtidig som du får sagg i skrevet og alt for mye strømpe rundt ankelen.
Og den fine kjolen glir oppover i faretruende tempo bare du så mye som strammer en liten muskel.
Har du i tillegg dristet deg på med en hold in av en type så vet du at den har  jo nå rullet opp til magen og delt den i to flotte valker, rett over! Så da ser man ut som en fordømt michelinmann og det annonseres: "nå MÅ alle komme, vi skal ta bilder. Jentene fremst ". Altså uansett hvor mye du drar inn magen eller prøver å stå i fin positur i denne situasjonen er det dødfødt. Det er lite flatterende hele greia.

Så etter år på år på år med kjoler opp, hold in valker og strømper som glir nedover rævva har jeg nå blitt en lang-kjole-fantast. De gir flott silhuett,  fremhever stussen, du kan kjøre på med kløft og for ikke å snakke om du trenger ikke strømpebukser. Holder lenge med en slik liten shorts under dersom du vil unngå gnissende når og hudflådd parti. Er kjolen riktig lang trengs ikke barbering av legger engang.

Jeg har trålet byen rundt etter kjoler,prøvd meg svett i trange prøverom og irritert meg over små størrelser.
Så fant jeg endelig denne drømmen av en kjole.
Hos metteagenturer.
Blue is the New Black

♡kine
#konatilremi #blogg #bluekjoler #metteagenturer #valker #langkjole #festfin

2 kommentarer

Siste innlegg