hits

juli 2017

Standard værmelding fra yr

Vi har fartet rundt. Det har vært storby og tettsteder. Vi har vært på øde landeveier og E39. Det har vært fine hoteller og telt. Vi har spist middag i tre timer på restaurant og vi har grilla pølser foran hytta.

variasjonen har vært storslått og akkurat hva vi ønsket oss. 

Men en ting har jaggu meg holdt seg ganske stabil hele turen,

kun noen små krumspring i hver retning: 

Det er VÆRET!

For vi har hatt mer eller mindre kjedelig vær. Ikke masse masse regn, vertfall ikke mer enn hva mann klarer av. Men ikke masse sol heller for å si det slik. Det har vært grått og overskyet. Og de gangene sola har skint, virkelig vist jeg fra sitt beste, ja da har den alltid blitt etterfulgt av et regn like plutselig og like vått som forventet. Det har vært tåke og dis, fukt og torden. 

Men har det lagt en demper på ferien vår??? Neida ikke denne gjengen her, vi har jo - takk høye makter sier jeg nå- pakket for en hel arme. Vi hadde med både regntøy og sydvest. Jeg fant et par ponchoer og en paraply bak der også. For ikke og snakke om rent og tørt skift til enhver anledning. Teltet var vanntell og jaggu hadde vi en pressening lengst bak i bilen også!! Takke meg for pakkingen min kan du tenke nå ja.

Men alle settene med badetøy, solkrem i litervis og badedyr i titals varianter. De har vel ikke blitt mest brukt kan jeg love. 

Så hva gjør mann da med en aktiv 3åring når regnet høljer. Vi hadde ankommet Stavanger, skulle være her i to dager, og det bøtta ned. Mer som i store kass og fat enn små bøtter.

Heldig for meg har jeg en mann med rare interesser, og et overblikk over ting og gjøre på de fleste steder. Også de tingene du ikke viste du ville se faktisk.

Så vi slo ihjel tre timer på Oljemuset. Super interessant for far, og veldig spennende for junior. Det var duppetingser og store båter om hverandre. Anbefalt!

Mellom regnskurene fikk vi sett både gamlebyen og flotte byggverk. Vi fikk tatt en tur innom den lokale slakteren og spist masse is på bryggekanten. Vi fikk spist dyr lunsj som ikke veide opp til forvenningen og vi fikk sett et par gode turist severdigheter også.

Vi hadde en tur innom Norsk Hermetikk Museum, det viste vel de fleste at lå i Stavanger ;) Der fikk vi se på mye spennende og mye gørr kjedelig!! Junior fikk lage seg en egen hermetikk etikett og fikk en "sjokoladefisk"- han var superhappy.

Jeg snek til meg turens første kaffe på en riktig kaffesjappe. Der du vet at skummet blir akkurat så perfekt du vil ha det, og de ikke drysser ned kaffen din med kanel fordi det ser kult ut. Storby er kanskje min favorittferie altså, vertfall etter et par dager i lekeland og noen netter på hytte uten dass!!!

Vi mesket oss på hotell, hvor jeg hadde bestilt rom med ekstra stor seng. Det var så mye plass at vi sov som konger alle tre. Vi spiste frokost akkurat slik mann skal på et hotell. Du vet, vi smaker litt på alt. Spiser det vi liker. Går mange ganger. Tok en croissant først for det er digg. Ja, luksuslivet er herlig folkens!

Bak fasaden så måtte vi vaske litt tøy. Gubben tok ansvar og vasket i badekaret på rommet. Vi tørket klær i hele hotellrommet og måtte takke nei til vask mellom dagene vi var der. Da fikk vi en diplom og et bonus gavekort. For vi hadde vært miljøbeviste og takket nei. Det sparte både miljøet for det ene og det andre. Så flinke vi er altså..hahah.

Vi pakket sammen og satte nesa mot neste mål. Kvelden i forveien fant jeg en super fin leiighet på AIRbnb som var i Haugesund. Så da blir neste topp der da..håper de har noe annet en et hermetikkmusem og bryne oss på. Vet det er mye god sjokolade på veien vertfall!

♥kine

#ferie #stavanger #barnpåtur #norgestur #visitnorway #bakfasaden #gjørhvamannkan


 

tråkk da kjærring

Flekkefjord..

Neste stopp på ferien var to dager i Flekkefjord. Vi hadde leid en koselig hytte på en campingplass, du vet en slik en med tekjøkken, sofa fra 1970, uten tv, med støm, uten bad og rett ved vannet med en beliggenhet du kun ser på postkort. Det var helt supert. Vi hadde jo en plan og og overnatte mest mulig forskjellig på denne turen, så tiden var da inne for campinghytte.

Hvorfor Flekkefjord var det mange som lurte på. Jo det har to enkle forklaringen og en litt rar.

* Det er midt i mellom Krisitansand og Stavnger, og Stavanger er neste stopp

* Etter en hel dag i Dyreparken/Badeland orket vi ikke mange timer i bil

* den litt rare: De har en dresinbane på gamle Flekkefjordbanene som vi ville prøve.

 

Søndag morgen kom, og vi hopper opp for vi er så klare for en tur på dresinsykkel. Jeg pakker med det jeg tror vi trenger.

* vann/drikke

*kaffe på termos

* litt kjeks og annet snæks

* litt mer vann

* smører matpakke etter alle kunstens regler

* en kviklunsj så klart

Nå har jo vil null erfaring med dresinsykkel, og skal vel ikke skryte på oss så mye sykkel heller.

Men på hjemmesiden sto det at fra 12 år kan mann sykle eegen sykkel så hvor slitsomt og avansert kan det være?

Vel jeg kan svare dere først som sist på det: Avansert?nei, du tråkker eller bremser. Ferdig snakka. Slitsomt? Ja..hvis dette er normen for dagens 12 åringer, ja da er det ikke noe og bekymre seg for i fremtiden. Vi kommer til og ha et land fult av muskelbunter som kan tråkke sykkel vertfall. For bare sykkel i selg selv er jo ganske tung.

Men over til turen.

Vi hadde snakket litt på forhånd hvordan vi gjør med Junior, det sto på hjemmesiden at det var en liten krakk på sykkelen som var for barn 3+. Men jeg fant en blogg om noen som hadde vært på tur et annet sted hvor det var mulig og feste barnesetet på selve sykkelen. Så vi tok nå med oss setet bort og tenkte vi hører hva de sier.

Vel fremme ved sykkelen, vi får utdelt hjelm og refleksvest. Det settes på hodelykt og vi stopper fast bagasjen. Og barnesetet! For hvis det finnes en 3 åring som kan sitte rolig på en plank så er det vertfall IKKE min. Personalet syntes vi var supersmarte der vi dro en stor jekkestropp rundt barnesetet og festa han i selve stolen med pappas Gant belter! Skal da reise med stil. 

Rett før vi alle skal dra så er det en familie der som ikke får plass denne runden. De har med seg to utviklingshemmede barn, der den ene sitter i rullestol. Og da kommer noe så typisk norsk frem fra den sporty gjengen helt fremst. Noe så totalt unødvendig, men så typisk!!! De sier noe ala: " ja altså kanskje like greit dere ikke fikk sykkel, for dette er jo ganske slitsomt. og mann burde vel være litt trent skal man klare og sykle med en rullestol som bagasje. Mye fint og se i Flekkefjord også" Seriøst folkens??? Hvis denne familien ville ta med sine ut på tur så hva med en oppløftende ord? Jeg klarer vertfall ikke dy meg helt og titter han bleigette gubben i treningstights rett inn i øya..uten og si noe. For han skal da se at vi to halvfeite(kanskje nærmere hel i noens øyne) som har stoppet på et barnesete og en unge på denne sykkelen. Vi er ikke så forbanna trente vi ,men skal da ta denne turen. Nå mer enn noen gang.

Før jeg sier til de mer rullestolen: " hvis dere er her når vi kommer tilbake skal jeg fortelle hvordan det var, for klarer vi og fullføre skal jeg love dere klarer det også" "Takk" sier mannen og smiler. Gubben i tights han har alt syklet avgårde..

 

Så fikk vi et kart, beskjed om at ingen får snu før klokka 1400(nå var den 12,30), være tilbake før 1600, hold avstand til de foran, pass på glatte tunneler og at når dere kommer til vanntårnet er dere halvveis

Og da tråkka vi i vei da. Som nest siste sykkel på tur. Jeg gledet meg til og se landskap og natur, suse fremover på en nedlagt togskinne. Oppleve noe vi ikke hadde gjort før. Vi skulle ta små stopp og nyte hva Norge hadde og by på. Jeg hadde faktisk gledet meg litt, dette er noe mann liksom bare ser i Donald Duck jo. Så vi tråkker på, og vi tråkker og vi tråkker og vi tråkker..og vi tråkker.

Det er mulig at de som dro ført, disse tur menneskene med riktige klær og vannflaske på ryggen, bare suste fremover. At de ikke syntes denne turen var det minste slitsom. De som sikkert er innom treningssenteret 4 ganger i uka og jogger ei mil hver dag, de bare tråkker på og koser seg.

Men vi,gud hva vi tråkka. og jeg lo. For dere må prøve og se dette for dere. 

Jeg fremst, rødt hår til alle kanter og rødsprengt i trynet av all sykling. Gubben bak, han vakre skapningen på godt over 110 kg som tråkker enda mer og er enda mer annpusten. Også har vi junior i barnesetet, god stroppet fast som roper "mer fart, fort fort fort mamma!!" 

Det er altså så slitsomt, det er som en økt på bootcamp. Og det settet bare graver seg langt inn i ratten og pedalen er litt skeiv. Men vi trår nå på, vi ser humoren i det og tar tiden til hjelp. Gubben grynter vel frem at ja dette du, det var en koselig fin liten aktivitet du hadde funnet på. Vi drar frem kartet og ser at det er ikke så lenge til vi er ved vanntårnet. Jeg sier at vi kan jo snu der etter vi har spist, for jeg er vel enig at hvis dette r og sykle på dresinbane ja da kan det være til helskottan med alt. 

Vi ankommer vanntårnet, og det er kjempe fint. Det sitter mange der som har pause, så kanskje vi ikke har vært så trege allikevel da.? Vi snakker litt og skal vi snu skal vi ikke.. Da sier de ved siden av oss at dere kan da ikke snu nå, det fineste gjenstår. Jeg sier men hvis dette er og sykle på flatmark så frister det ikke så mye mer. Da sier han vel dagens vakreste storfe: " men nå har vi jo syklet konstant med stigning, så blir det rett slette litt fremover nå, så bærer det nedover litt. Resten er som en lek" Ja men da fortsetter vi vel da!! Vi har altså syklet dette dråget av en sykkel konstant oppover i nesten 8 km. 

 

Med mat og drikke innabords, etterlengtet energi påfyll, så setter vi igjen kursen videre. Og for en tur!!! Shit, vi ser fjorder og daler, det er fjell og natur om hverandre. Vi kjører i gamle steintunneler uten lys. Den lengste over 1 km lang. Det er helt vilt at her har det kjørt store godstog i gamledager. Vi fyker fremover, vi tar selfies og vi ler. Det er fortsatt litt slitsomt noen ganger, men dette er null stress. Dette klarer alle 12 åringer i verden. 

Så begynner jeg og se på klokka, kanskje vi skal snu sier jeg for vi må tilbake til 1600. Gubben sier ikke f*en.  Har vi kommet hit skal vi fullføre. Og dere som kjenner min mann, når det går en liten f*en i han, ja da klarer han tilogmed og bestige fjell. Så vi trår hva beina klarer. Vi suser frem. Og vi møter ganske mange som har snudd, så vi må løfte denne forbanna sykkelen av skinnene sikkert 30 ganger. For så klart det kan ikke disse gubbene i tights gjøre. Nei bedre at vi med barnesete og det hele på får løfte litt. 

Så er vi fremme! Vi snur og setter kursen hjem. Junior tar en liten hvil i setet, godt pakket inn sover han som en stein. Og da vi igjen kommer vanntårnet forstår vi at nå blir det bare nedover i 8 km. For vi har nå brukt like lang tid på 2 mil som på 8 km. 

Vi suser ned mot dalen. Det er altså så gøy. 

Vel fremme, og klokka er 1548. God innenfor. 

Der står familien fra tidligere. De smiler da de ser oss. Gubben i tights har vel fortalt dem igjen at dette vil de nok ikke klare. Vel sier jeg, joda. Og de tråkker avgårde.

 UT PÅ TUR ALDRI SUR

Så til alle dere som er innom Flekkefjord, ta en dresintur. Det er faktisk veldig fint og morsomt.

Selv om rompa var så støl dagen etter og låra så såre at det var slitsomt og sitte i bilen. Men gøy det var det, både på tur og på vår egen bekostning. For vi må da ha vært litt av et syn! 

#dresinsykkel #Flekkefjord #norgestur #ferie #bakfasaden #

♥kine

http://www.flekkefjordbanen.no/index.php/dresinutleie 

ferieblogg..eller bloggferie

"Alle fonen hele tiden!"

3 åringen roper det ut med entusiasme, han er glad for at vi tre, vi som er på ferie sammen, skal sitte med hver vår teknologidings i fanget og kun være fokusert på den. Da går det opp for meg, midt i et blogg innlegg om den fine ferien vi har: nå blir det ferie uten for mye sosiale medier! For denne tiden vi har sammen, den er kostbar. Javist kan vi forevige bilder,minner og tekst via mediet. Vi kan ta blinkskuddene og legge inn akkurat hvor vi har befunnet oss til enhver tid. MEN vi kan ikke erstatte vår fysiske tilstedeværelse.

Vi hadde vel vært på veien en liten uke. Jeg hadde fulgt opp blogg, facebook, insta og snap så godt jeg kunne. Var innom alle mediene flere ganger om dagen. Slik at alle dere rundt skulle få en status på livet vårt. Gubben han jobbet så fort sjansen kom. Han hadde sitt og stri med. Og 3 åringen han surfet youtube, nrksuper og viaplay om hverandre. Så der og da bestemte jeg meg. Nå blir det ikke noe blogg før vi er hjemme. For det tar litt tid, jeg må være fokusert. Skrive i min stil, legge opp og laste ned bilder. Det skal leses litt korrektur og bli fornøyd med sluttproduktet.

Denne tiden, disse minuttene og timene jeg ville brukt på dette valgte jeg de neste to gode ukene kun og bruke på min lille familie, og på alle opplevelsene vi skulle ha! For dem har det vært mange av.

Så til alle der som MÅ skrive hver dag, jeg føler med dere. Dere som må oppdatere alle oss rundt på livet deres.

Til alle dere som gjør det for at dere en dag skal bli store, jeg føler ikke like mye med dere. Vi rundt MÅ ikke vite alt hver dag. Ta dere tiden til og leve, nyte øyeblikket. Det kommer aldri tilbake.

Selv har jeg kost meg, vi har tatt masse bilder og vi har laget enda flere minner. Det kommer blogger om det meste i tiden fremover, dere skal alle få en del av oppturer og nedturer med bilferie i nesten 3 uker. Og dere vil forstå, håper jeg, hvorfor dette var viktigere enn all verdens "likes", tommel opp og følgere. Dette var oss, dette var vår ferie og dette var VÅRE MINNER!

Så folkens, lev i nuet. Ikke bry dere med alle forventninger og mas fra mediet. Mediet er der når du er tilbake også, men tiden den forsvinner.

" husk at dagen i dag, er morgendagens minner"

#ferie #bakfasaden #antiperfekt #livetsomblogger #småbarn #norgestur 

♥kine


 

Hva kosta den turen a?

Er det viktigste spørsmålet og stille oss,"hva kostet turen a?"
Vi har hatt noen dager i Kristiansand, med dyreparken og full pakke. Vi snakker sove i Abra havn, sjørøver frokost hvor vi ble hentet av kapteinen sabeltanns menn, to dager i park og badeland og sist men ikke mist kaptein sabeltann show ene kvelden.
Du himler kanskje med øya og tenker hvorfor drar dem dit. De som bare har en tre åring, han kan da ikke vite hva det innebærer.
Til alle dere, og joda!  Vi har en helt egen kaptein sabeltann døgnet rundt vi. Han titelerer seg som "Selveste kapteinen sabeltann "
Og ja til alle dere samme folk,dere som lurer: Det VAR dyrt,det kosta ta men fandern som en liten fin sydentur disse fire dagene. Men vet dere hva som var enda dyrere? De verdifulle minnene vi gikk. For snakk om OPPLEGG,jeg må bare bøye meg i støvet.

Fra vi kom til vi dro var det fult av liv. De var detaljer som overgår det meste. En sinnsykt dyr frokost syntes vi når jeg betalte, MEN vi ble hentet på brygga av Den sorte Dame (båten til kaptein sabeltann for dere uvitende)som fraktet oss inn til vertshuset på i dyreparken. Der var det pirater som sang, vi fektet med smørkniven,  spiste rottesuppe og sjørøvervaffel.
Så vår det tilbake i båten, nå skulle vi på tokt. Langemann viste vei, vi fant gullkiste og alle barna fikk en gullmynt av Langemann. Og akkurat da, når min treåring er nesten helt spekket av opplevelse, han lever seg så inn i dette og er så fornøyd. Da kommer Selveste kapteinen sabeltann ut av båten og er med oss tilbake. For et opplegg. Tilogmed jeg ble litt fascinert.

Også var det jo parken,den er en flott opplevelse i seg selv. Beste av så mange verdener. Hakkebakkeskogen. KardemommeBy. Sabeltannsverden. Dyrepark. Badeland...ja bare velg!
Også var det show. Et utrolig bra show!

Jeg har brukt mye penger på dårlig greier i mitt liv. Vi har vel alle sløst litt her og der. Kjøper en genser bare for at den var på salg. En sjokolade bare for at du har lyst på. Take away bare for at du ikke gidder lage middag.
Men disse kronene jeg brukte her de var ikke sløsing. Det var ubeskrivelige minner.

Så kan vi jo alle diskutere summene det koster og gjøre slike ting. Vi kan ha sympati med alle som ikke har råd,før jeg synes virkelig at alle små sabeltanner eller klatremuser burde få muligheten. Uten tvil.
Men denne gangen var det vår tur. Og jeg akter ikke ha dårlig samvittighet for at vi kunne ha en fantastisk opplevelse. At vi kunne gi vår lille ramp akkurat hva han ville mest i hele verden.
Jeg kan lett gi opp både shopping til meg selv,alle kaffe jeg kjøper ute og ganske mange øl for at han skal få gjøre det en gang til.
Og til dere som absolutt må spørre om hva det koster. Kanskje dere neste gang skal spørre om vi koste oss? Hadde vi det fint? Var det en opplevelse? Hadde dere kvalitetstid? For til det kan jeg gi tommel opp på alt. Men hva det koster..ja det får tiden vise når kontoutskriften kommer.

Så håper jeg dere også ser hvor kanon vi hadde det.
Ship o hoi landkrabber
#kapteinsabeltann #dyreparken #sommerferie #ferietid #småbarnsliverdyrt #norgestur
♡kine

Lett pakning i et forbanna handlenett!

Bilferie og småbarn.
Har florert med nyttige artikler om hvordan pakke smart og enkelt.
Jeg drar frem de topp 5 tipsene jeg fant under overskriften
PAKK TIL BILFERIEN MED HELE FAMILIEN I ET HANDLENETT FRA KIWI
* uansett lengde på turen,pakk for kun 3 dager og vask underveis.
* alt som kan kjøpes i små forpakninger er verdifullt.  Plass spart. Evt fyll over i reisepakker.
* Velg sko og jakke smart. Du trenger kun et ekstra sett av hver.
* pakk i puljer,så bruker du kun det du trenger den dagen.
* glem engangs,ta med et sett vask underveis.
Og sist,men ikke minst slengte de med at det lønner seg og planlegge pakkingen nøye. Gjerne over en ukes tid.

Vel..kloke ord. Smarte ord.
For meg helt forbanna uforståelige!
Vi er en lykkelig familie på 3, som skal på mini- Norgesturné. Altså fra Oslo går kursen mot Risør,så Kristiansand og Flekkefjord før vi når Stavanger. Deretter setter vi kursen mot Bergen og håper på at vi kommer enda lenger enn som så.
Vi skal sove litt på hotell, men skal på både hytter, telt og Air BNB.
Så da lurer jeg på, alle dere perfekte mennesker som kan klare denne turen med ALT dere trenger pakket i en forbanna handlenett fra kiwi. Hvordan gjør dere det?  For vi har en aktiv 3 åring med bleieslutt, så skift for 3 dager det var omme før vi nådde Risør dag én.
Jeg hater og fryse, så jeg pakker superundertøy og stillongs. Jeg pakker ullsokker og vindjakke. Sist jeg sjekket værmeldingen skulle det variere fra 13-22grader. Det skal være en herlig miks av sol, regn, vind, bris, fukt, dis og lett overskyet. Hvordan i hule heite får jeg det ned i et handlenett fra kiwi? Og jeg vil ha ei rein underbukse vertfall så ofte at jeg føler med tilfreds.
Og sko..så sett at jeg drar i joggesko så skal det kun med ETT par til? Er det da gummistøvler for et mulig vått Bergen, eller flipflop for strand og unngå fotsopp på offentlig dusj?  Kanskje velger jeg sandaler til byvandring på 22 grader og sol eller tursko til vandring i skog og mark?
For velger jeg tre par sko da er kiwibaggen full.
Det med god tid og planlegg pakkingen,den kjøper jeg.
Det var min visjon også. Vi skulle dra en torsdag morgen. Jeg skulle pakke tirsdag ettermiddag og hele onsdag. På vei hjem fra noen dager borte, ringer gubben og sier vi MÅ dra et døgn før for han har en jobb på Sørlandet. Dette er rundt klokka 1430 TIRSDAG og jeg vel vitende om at jeg er hjemme klokka 17. Da med baggen full av møkkete klær🙈😂
Så vi kaster oss rundt, vi pakker og styrer. Hva skal med? Løsningen ble at vi pakker på denne måten her, så får handlenett og bedre vitere styre med sitt.

Så her ble det pakket etter "alt som går i bilen er kjekt og ha" prinsippet.
Vi fylte opp og er vertfall rustet for hva Guds natur måtte by på av utfordringer underveis.
Vi har telt og presenning, det er stormkjøkken og grill.
Soveposer og puter, liggeunderlag og en luftmadrass.
Vi satser på grønne kasser med camping gadgets som samekniv, sammenleggbare vannflasker, sporks og myggnetting. Vi har tursekker og HANDLENETT. Vi har barnevogn, sparkesykkel, redningsvest og en hjelm. Kjekt med en kjølebag som rommer mer enn et lite kjøleskap, og Så klart sammenleggbare stoler og bord. For ikke og snakke om klær til de fleste hinder og utflukter på vår vei.
Bytur og restaurant, sykkeltur og fiske, dyrepark og stranda. Alt er dekket og vel så det. Også har vi med oss selveste Kaptein Sabeltann med sverd,hatt og jakker. Men det forstår jo tilogmed en garvet reiseblogger.

Så får vi prise oss lykkelige at det kun er en stakkars liten 3 åring som skulle ha plass og ikke en hel skokk av barn. Og jaggu bra gubben kjøpte stor bil på nyåret også.
Men vi er med godt mot og ingen sure miner for at noe mangler vertfall.
Så fortsetter vi turen langs Norges kyst. Ingen vet helt hvor, men gøy skal vi ha. Og det selv om vi pakket sikkert et helt lager med kiwi handlenett 👍👍😊😊😊

#utpåtur #familieliv #ferie #bilferiemedbarn #norgestur
♡kine

En helg i Romantikkens tegn

Romantikk ..dette ene ordet som skal definere et forhold. Det er ikke tillit, tålmodighet, respekt, følelser eller samhold. Nei romantikk. Jeg leser at vi må ta vare på romantikken, vi må dyrke de romantiske sidene og vi må la romantikken få spillerom.
Så med disse ordene la jeg opp til en romantisk helg.

Vi skulle kjøre dit,snakke og ha dype samtaler i bilen. Latter og fortrolighet om hverandre. Stoppe på veien, ta en kaffe og nyte stillheten. Se hverandre, føle hverandre. Hånd i hånd, kjærlig og romantisk. Sove på hotell, uten barn som tar opp all kosen. Store senger med nytt sengetøy. Det var nyvasket bad hvor vi kunne nyte en lang dusj. Spise middag, levende lys på bordet og se hverandre inn i øynenen. Dypt. Snakke og bare være. Tusle langs vannet, som to nyforelskede på rosa skyer. Hviske søte små ord til hverandre og være romantiske.

Så vår helg den utspant seg noe ala det her:
Den første halvtimen sjekket jeg Facebook,chatta litt med venner mens han snakket i telefonen. Non stop. For jobbdagen den slutter ikke før klokka 1600,selv om vi setter kursen til romantikken  11.30

Vi stoppet på veien,det ble en kaffe og en is i sola. På meg. For der hadde gubben en jobb og gjøre. Et møte og noe greier som dro ut i to timer. En mil utenfor Stange!
Så drar vi til Hamar da. Vi suser litt rundt i byen. Jeg må gjøre unna litt shopping og gubben må ha mat. Vi splitter oss for og rekke alt.
Vi har en toppen konsert. Blir noen øl og roen senker seg. Og det samme begynner øyelokka også og gjøre. Klokka er 22.00 og vi sto opp 0600. Vi får i oss en matbit og skal bare en rask tur på rommet. Nei ikke for hva dere tror, men jeg må hente jakka og gubben må på do. Vel oppe, jeg skal bare bytte sko og han er på do. Legger meg på senga..gud den er deilig. Og jeg slumrer litt. Gubben er ferdig, ser sin side av senga. Han vil også slappe av i to minutter. Vel vitende begge to om at da var denne kvelden over, for vi kommer jo aldri til og stå opp igjen. Men vi sier ikke noe. 30 minutter senere har jeg vaska trynet for sminke og vi ligger og ser på TV. To minutter til og jeg sover. Romantiske Kine som skulle pleie forhold og la romantikken blomstre. I følge mannen sovner han 5 minutter etter det. Så med ryggen til hverandre, under hver vår dyne og med tv'en på sover vi en hel natt. Det er kanskje ikke så jævla romantisk, men det styrker forholdet. At han ikke vekker meg viser respekt, at jeg ikke blir sur for at kvelden slutta 2300 er samhold og at vi hadde en super flott helg det viser at jeg og han,vi har vel en egen definisjon på romantikken da.

#bakfasaden #kjærlighet #romantikken #forholdmedsmåbarn #ossto #utpåtur

♡kine

Lunsj..1 2 3

Smoothie,jeg simpelthen elsker smoothie. Det er lett,friskt og godt. Også går det så utrolig fort og lage.
Så ukens mat-inspo den går dithen.

Så i sommervarmen lar vi mixeren gå flere ganger i uka.
Siste fristelse vi lagde var denne.
En grønn, hos oss heter den
HULKEN SMOOTHIE
for da får jeg junior til og spise som bare det. Og denne er proppet med spinat,nøtter og gode egenskaper for en aktiv liten krabat

Digg HULKEN SMOOTHIE
Spinat (vasket babyspinat er enkelt og greit) -1pose, eller helt etter smak og behag.
Banan -1 stk
Agurk - 1 stk
Mango - 1 stk (liten)
Rismelk - 3 dl
Vaniljekesam eller annen yoghurt- 1dl
Mandler -1dl
Epler -1 stk.

Jeg bruker også litt isbiter for ekstra is og litt utfylling.
Smak den gjerne til med litt lime for en friskere variant.

Kjør alt sammen til en knallgrønn smoothie.

Tips: frys ned restene i isformer, så har du en deilig HULKEN IS når lysten blir for stor 😉😄

#smoothie #matinspo #matmåmannha #matforalle #enkeltoggreit

♡kine

ikke helt min sjanger

Jeg digger til rockens rytmer, jeg synger med for full hals når puddelgutta fra 80 tallet gauler, jeg er dreven på luftgitar og jeg ELSKER rock'n roll.

Når du er i denne kategorien så skal det være litt slik at du bare er der. Det er dette du liker, dette du kan. Jeg har vært på konserter og bælma øl, det synges på seg sår hals og så klart kan vi de fleste(om ikke alle)låtene. Hengivne fans!

Så mange av mine venner har nok fått seg en god latter da jeg annonserte at jeg i helgen skulle på ,ja tro det eller ei, Elton John...og det  i Hamar!! 

Så her kommer min erkjennelse, her kommer det faktum at slik er jeg skrudd sammen. For jeg kan faktisk en del av Elton John sitt repertoar, ja jeg kan en god del av sangene når sant skal sies. Fra første strofe til siste tone. Jeg håpet tilogmed på at han skulle dra på noen av mine favoritter. Og jaggu gjorde han ikke det og. Det var helt nydelig skal jeg love. Sola skinte, rosè i glasset, solbriller og "Daniel" ble sunget for full hals..av halve Hamar tror jeg. Jeg digga det! Jeg hadde det sabla gøy!! og jeg er stolt av det. Så derfor legger jeg ved en kopi,et bilde, av min mest spilte playlist på spotify om dagen. Dere skal nemlig vite det, at når jeg skal høre på dette. Når jeg synger for meg selv mens jeg vasker huset. Eller sminker meg før jeg skal ut med mine flotte venner, jo da skal det sies at jeg ofte setter Spotify i "hemmelig modus" slik at ikke alle mine venner skal se hva jeg hører på..snakk om patetisk! ler så jeg griner av meg selv her og nå!

Alle dere der ut: bare hør på hva dere vil. Digger en sjanger, elsker en annen og forguder nummer 3,4 og 5! Jeg gjør jo det jeg, tror bare det var et lite snev av 30+krise som slo inn der, at jeg hadde behov for å være en eller annen stereo type. Jeg liksom, som er bevist på det totalt motsatte.

Nei,hva skal mann si? Bra jeg tok til fornuft, takk Elton John!!

#rocknroll #musikk #værsomduer #eltonjohn #sjanger #antiperfekt #spilleliste

♥kine