hits

intro

BLOGG..ja dette er en blogg

første blogginnlegg here we go!

Jeg er av de damene som IKKE er perfekt, av de som IKKE har et perfekt hjem og som absolutt IKKE klarer og planlegge en perfekt hverdag. Ikke er jeg så flink på blogg heller egentlig.

Men jeg er av de damene som fungerer, jeg klarer og stå opp, gå på dass og sitte i sofaen hvis jeg vil. Jeg kan ta meg et glass vin når det passer og spise akkurat hva jeg vil. Så kanskje jeg er perfekt allikevel?

Jeg har et hjem, jeg har tak over hodet,. Ikke er det så lite som det var før heller, jeg har nok av møbler og (mer en)nok av både klær og leker.

Jeg har en hverdag. Den har ikke nok timer, men den har dager. Den har ikke nok fritid, men den har venner. Den har ikke nok energi, men den har energi. Den har noen ganger for mye jobb,men jeg har en jobb. Og den har noen ganger for mye av det meste, men jeg har MYE!

 

Dette er bloggen hvor det handler om å bare VÆRE seg selv, huske at det viktigste i livet er ikke likes på facebook, eller hvor fine bilder du har på instagram. Det er ikke hva alle mammaene i barnehagen tenker om deg, eller hva dusten på nabobygget sier. Det er hvordan DU føler deg, hva DU velger og prioritere og hva DU vil gjøre med livet ditt.

Men ettersom dette er en blogg om meg, så skal jeg dele.

Jeg vil dele mine måter og lure døgnet til og tro at det er 28 timer, hvordan jeg rydder på hele 10 minutter når svigers ringer og sier de er på vei. Hvordan jeg lager barnebursdag hvor nesten alle på avdelingen til 3 åringen kom(med foreldre) og hvordan jeg finner klær som passer når rumpa for lengst har vokst seg forbi det såkalte «idealet» vi finner over alt. Hvordan jeg tar det helt med ro når jeg egentlig skulle ha ryddet i klær som aldri kommer inn i skapet og hvorfor støvsugeren alltid står fremme. At jeg noen ganger river meg i håret over en sta unge, og at det må få være greit.

Noen ganger lager jeg ikke middag engang, det beste han minste spiser er makrell i tomat, kebab eller yoghurt. Jeg er for at unger kan få bruke teknologi, den innhenter oss enten vi vil eller ikke. Bare bruk det med måte folkens! At det er lov og si litt bestemt til unger som ikke hører "nå ER DU stille", kanskje må jeg dra han litt i armen for at han skal komme også. Men det skal aldri være tvil på kjærlighet i det hele. Jeg dropper også trening noen ganger fordi jeg vil spise potetgull og se film, selv om kroppen så definitivt skulle ha logget inn på et senter vertfall 3 ganger i uka..

hvorfor??

For jeg nyter livet, jeg nyter mine venner og min familie, jeg nyter god mat og vertfall sjokolade og jeg NYTER og bare være meg. og jeg nyter det å slappe av noen ganger.

Og jeg synes det er på høy tid at vi tar litt motmæle til alle de "perfekte" der ute..det er ikke feil og være litt uperfekt heller.

 

For at dere skal stole på min totale blottlegging vil jeg legge ved noen bilder over hva som vil komme..for de vil komme. Innlegg etter innlegg, åpent og ærlig. Og håper flere med meg fra nå av vil være med på hæsjtægg'n #bakfasaden og #antiperfekt

 

Fra nå av blir det ironi, humor, synspunkter, selvironi, perfekt vs ikke og mere til...følg med, det kommer stadig noe nytt. 


                     

is før frokost  

hvorfor er trynet så langt når jeg tar selfie?

Farge håpet 01,30 for da har mann alenetid

mest trente jeg har vært..2 uker før jeg ble smelt på tjukka!!!

middag til 3 åringen

"hvis du sitter rolig på møtet drar vi på lekebutikken etterpå"

fri barneoppdragelse.

klær..hvor skal de egentlig