hits

forhold med glød

slumre.. dere vet den knappen på klokka på telefonene. Den vi alle har et elsk hat forhold til

..ja DEN knappen. Eller den innstillingen da, slumre    snooose     . Det er så deilig å slumre litt. Bare utsette det uunngåelige  i noen minutter til.

Jeg slumrer fra tid til annen jeg også, skal ikke være skinnhellig jeg. Men han derre gubben jeg har, han er en slumrer altså. Og det verste er at det er jeg som slumrer for han.Vi har av en eller annen grunn jeg absolutt ikke forstår fått til en greie om at det er min telefon som brukes som vekkerklokke. Min telefon, på mitt nattbord; altså nærmest meg!

og en morgen hos oss er da noe ala..

05.45: ppppIIIIIIIIiiiiiPPiiiiiiiiipp. Første alarm, det er som om noen heller syre rett i øya mine. Revet ut av drømmen. Jeg dytter bort i slaktet på motsatt side. "øhhh klokka er kvart på seks" hvorpå han svarer "ohh..15 til"

som den pliktoppfyllende kona jeg er så setter jeg slumre 15 minutter til

05.58: jeg faller tilbake i deilig myk behagelig søvn..

06.00: piiiiiPPPiiiiiippIIiiiIIIIipp jeg skvetter opp, dytter litt hardere denne gangen kan jeg love  "klokka er 06! begge unga sover. stå opp"  det gryntes "snart.."

jeg kunne snudd ryggen til, og ventet på min egen alarm 0700. men neida, jeg er koneemne to beee.. 06.15 plottes inn

06.06 sovner..

06.15 pIIiiiiiiiiIIIiiipPppIIIIiiiiiiiip litt mer utslitt nå, så blir et spark fra sia. hardt nok til at han må klynke litt, og våkne til

jeg vet han må, virkelig MÅ opp nå så i frykt for at vi begge sovner setter jeg en alarm til. For å være snill..

06.19 trøtt, sovner fort

06.25 pIIIIiiiippIIIiiiiIIip  gud som jeg hater den lyden!!! sinna nå, og et stykk sinna kvinne FØR kaffe er ikke å tulle med. I det jeg snur meg rundt for å garantert vekke han, om så med slag hvis det må til, hører jeg det går i døra på badet. Der står han. Ferdig dusja og det hele. "men..skal du opp nå også??" mens han ser på meg.

for han sa jo aldri ifra at han sto opp. Jeg slumra meg en ekstra gang. Og da er jeg irritert nok, våken nok,kaffetørst nok og tissetreng nok til at det bare er å stå opp. En liten time før jeg absolutt må. Så får jeg nyte stillheten så lenge det varer.

G O D M O R G E N N O R G E

♥kine

#godmorgennorge #slumreknappen #vekkerklokke #forhold #forholdpågodtogvondt #ståopp

ting gubben sier når han skulle sagt noe annet

Min mann, den unike og ene. Ingen er som han.

Han har sine stunder

Men noen ganger så er han sååå Remi. Han sier det som popper opp i hodet, uten filter. Helt uten å spille det av en gang først. For noen ganger kjære mannebein, så er ikke det du har lyst til å si nødvendigvis det jeg vil høre


KOna: Åhhh.." jeg kommer til å være så dårlig mamma". Midt i mellom barseltårer, litt brystspreng og overdose på hormoner. Med en unge som får luft i magen av flaske, med en kropp som helst vil sove og ikke bruke enda en time på pumping. 

Remi:" ja..får du ikke til den amminga så er du kanskje ikke laget for det du,  som alle andre."  

Burde ha sagt: det er vel ikke om du ammer eller ei som avgjør om du er en bra mamma vel? Du har da klart det helt supert med han første, har du ikke? Pust litt og legg vegg den pumpa nå. Du er bra akkurat som du er.


Kona: Uff...jeg kommer aldri til å komme tilbake til kroppen jeg hadde før denna ungen. Ingenting passer foruten feite klær. Kona, dvasken og bleik i et forsøk på å finne noe som passer der inne i garderoben. 

Remi: nei, men du har ikke gener til å være tynn du. Sier han med hånda nede i potetgullposen. Som om det var den vanligste kommentar i verden

Burde: kanksje du burde kjøpe deg noe nytt, for de klæra er litt utvaska og dårlig fasong. Desuten har du hatt et barn dr inne, gi kroppen litt tid

Så, kanskje dette skal bli en fast spalte. Ukens Remi. Mulig det kan slå ann...


KOna: Åhh jeg er så trøtt, men må henge opp tøy... med en survette unge på armen som har mageknip, nedpress i underlivet og særdeles mangel på søvn. Klokka 2312 en kveld på sofaen..

REmi: ja er ganske trøtt jeg også. Tror jeg må sove for har så mye å gjøre i morgen. Hvordan skal du gjøre med henne? (hun som bare skriker og ikke vil sove vet dere)

kona: nei men jeg sitter her med henne(på sofaen)og prøver å få henne til å roe seg vertfall. Så jeg får hengt opp klær og vaska flasker

Remi: JA får håpe hun sover litt da, jeg får legge meg med han der inne jeg. (om han junior som sover i mammas seng)

Burde: JEG KAN HENGE OPP TØY. 

note to my self: kan kanskje ikke menn lese imellom linjene????


KOna:  Når vi er ute på byen, den ene gangen. Sitter med venner og bare koser oss. Pause i hverdagen. gubben er litt sliten, jeg sier " ja men vil du at jeg skal være med hjem så drar vi bare nå da. Det går jo fint"

REmi: "bra, drikk opp da så går vi"

Burde: " ja,men jeg kan dra jeg så blir du. Bare kos deg, kom hjem når du kommer. Du fortjener å være med vennene dine når du kan. Elsker deg"


KOna: " Jeg har kjøpt kylling og skal lage en fresh salat til middag. " når vi akkurat har snakket sammen i telefonen og du sa jeg kunne lage det jeg ville. Du spiser alt. Noe lett hadde vært godt sa du

REmi: "salat??!!?? ja. Men kjøp noe brød da, så kan jeg ta noen brødskiver litt senere å"

Burde: "supert. Bra du fant på noe. Var helt tom for ideer jeg"


♥kine

#bakfasaden #antiperfekt #konatilremi #gubber #mannfolk #hverdagsliv

forholdet..det skal leve.

kjæreste tid - Alene tid

Forholdet må pleies og vannes. Det er som en eksotisk blomst. Dype samtaler om kvelden, dele våre følelser om en slitsom dag. Det knitrer i peisen og vi deler en flaske vin. Den følelsen når Tv'n skrus av så vi bare kan la multimedier ligge og være tilstede.

Alt av husarbeid tok vi sammen før på ettermiddagen, vi brettet tøy og vi satte inn i oppvaskmaskinen. VI.

Blomster hver måned. Frokost på senga. Kino. 

Holder hånda og ligger i armkroken hver kveld. 

Deler en halvtime på badet hver morgen.

Frokost sammen i en hektisk hverdag.

Små lapper og vakre meldinger. 

 

 

Neida jeg tuller.

Vi står opp hver for oss, vi har en treåring mellom oss i senga og vi jobber til ulike tider hver dag. 

Vi spiser kanskje middag sammen, men som regel tar han noe varmet opp fra da jeg og junior spiste litt tidligere. Eller det blir "middag" klokka 2100..vi tar noe enkelt a.

Noen ganger er det for trangt i senga så jeg legger meg på sofaen. En natts søvn er blitt mer verdt enn å spoone i timevis.

Den som står opp og dusjer FØR junior får varmt vann, må mann ta til takke med sist i rekka er det nok kaldt.

 

Men det finnes flere måter og si " J E G  E L S K E R  D E G" på..

Når han sier "jeg kan hente dere ved barnehagen så trenger du ikke ta bussen."

Skal jeg kjøre i morgen så du får sove litt lenger?

"La mamma hvile litt. Kom vi kan se på batmann."

Når jeg spør om det går bra hjemme, og han bare svarer jada. Jeg vet han juger, for junior er som regel et lite krapyl rundt leggetid når jeg ikke er hjemme. Men han sier jada slik at jeg blir ute med venna så lenge jeg vil, uten dårlig samvittighet.

Når alt av søppel er gått ut med når du står opp. UTEN at mann har spurt om det.

Når du vet at tulipaner er mine favorittblomster, selv om du glemmer å kjøpe det.

Når du får smash i valetinesgave

Når gubben synes at du ikke trenger å sminke deg for enhver tur ut døra, "har da sett deg uten før jeg" som han sier.

Når han blir med på storsenter en lørdag, fordi jeg bare må se på noen klær(som jeg ikke trenger og sikkert ikke kjøper heller)

Når jeg blir irritert fordi han bruker lang tid på badet, men når han kommer ut så er både en maskin satt på og dusjen skrubba.

Når jeg fikk nye sko, som ikke var verken bursdag eller jul. Fordi skoene jeg hadde var en anelse usexy som han sa.

Når han kjøper favoritt potetgullet mitt, selv om han ikke liker det så godt. Og sikkert himler med øya når jeg blir sur fordi jeg mener jeg blir feit. Men jeg hadde vel blitt sur hadde han kjøpt sin favoritt(den jeg absolutt ikke liker)også.


Det er kanskje ikke rosenrødt eller i en liten boble hele tiden. Mange andre har jo de perfekte forhold. Jeg leser om de på facebook, jeg ser bildene på instagram og jeg får høre om de på vinkvelden. Men jeg kan fortelle dere alle at vi har det bra, selv om vi ikke hopper i høyet 7 ganger i uka, ikke har barnefri en langhelg i mnd og vi sover ikke alene på soverommet. Vi skrur ikke av tv'n og vi spiser aldri frokost sammen i uka. Vi er uenige om husarbeidet og barneoppdragelse. Vi er uenige om hva det vil si og slappe av, uenige om hva som skal prioriteres først og uenige om at vi er uenige.

Men jeg prøver ikke å innbille noen at det er HELT PERFEKT ETTER BOKA heller.

At dere rundt meg må tro for enhver pris at her er prakteksemplet på et samliv. Jeg tenker jo med meg selv, at dere som har det sååå bra. Dere som legger ut dette i det vie og brede. Hvis dere har det så bra, hvis dere har så mye tid sammen. Hvorfor bruker dere tid på facebook da?

♥kine

#antiperfekt #bakfasaden #hverdagsliv #denektekjærligheten #forholdetmåleve #småbarnsliv #foreldreogbarn #nablogg #hønehjørnet #konatimremi

Instagr@m : @konatilremi 

 

 

 

 

munchies, cravings eller hva du måtte ønske

det er tirsdag, men kunne like gjerne ha vært en mandag ellers torsdag.

Jeg har så sykt lyst på potetgull. Det bare flimrer for øya og jeg dagdrømmer om nydelige sprø chips.

Jada jada, mann burde holde seg unna fett og sukker, unna salt og fritert. Vertfall når du er under kategorien feit (slapp av folkens, jeg vet forskjell på en størrelse small og meg. Og smal er jeg ikke)

Men jeg har så lyst på..

Og noen ganger så lar jeg viljestyrken vinne, så absolutt. Jeg tar ei gulerot og knasker ivrig i vei på den. Jeg tar en te når jeg har lyst på noe søtt og jeg svetter unna fetthungeren med litt husarbeid.

Men så finnes disse dagene altså, da det ikke går. Det nytter bare ikke. Tydeligvis er det bare jeg; og kanskje slik ca 1 % andre, som føler det slik. Men det får så være. Jeg tar et slag for oss jeg.

For oss som har godteskåla gjemt oppe i skapet sammen med posesaus og kokosmelk. Der du vet unger og gubber aldri leter. For oss som har en liten pose chips liggende i en skuff i gangen, sammen med votter og skjerf. Der du vet unger og gubber aldri leter. For oss som har ei plate sjokolade på de utroligste steder på kjøkkenet, den vi tar frem når vi er helt alene. Der du vet unger og gubber aldri leter. Vi som sier nei når ungen spør om vi har noe godis, fordi vi vil ha det lille som er igjen for oss selv. Vi som rister trist på hodet, og sier "dessverre kjæresten min men det er helt tomt for sjokolade". Fordi vi vet at 5 ruter holder ALDRI til oss to.

Vi må stå sammen, vi må nyte hemmelighetene våre i smug og lære oss å gi litt f**n i skyldfølelsen. 

Så alle dere som hver dag bare knipser unna sukker og søtsaker. Dere som fnyser av de som må ha litt chips eller noe fett. Dere som mener det er bare å ta i et tak, skjerp dere eller ta dere sammen. Vel DERE kan ta dere en bolle og la oss som noen ganger bare MÅ ha lov til å bare måtte det. Så kan dere kose dere med ei selleristang på veien.

 

♥kine

#antiperfekt #bakfasaden #deflestespisergodis #potetgull #cravings #viljestyrkevisdegfrem 

so og ro, tipp og tå,nå MÅ vi sove

sove sammen, sammsoving. Tabu hos noen, halleluja hos andre. Lovpriset hos oss!!

Vi, eller vertfall JEG, hadde mange runder når junior var rundt 6 mnd gammel med hvordan vi skulle gjøre med soving fremover. Leste bøker, så programmer og googlet meg nesten på en doktorgrad! Jeg ville så klart gjøre det ganske rett og ganske så bra for akkurat vårt barn. Slik som alle andre foreldre vil.

Jeg ordnet seng med uro og dempet lys. Myk madrass og svalt sengetøy. 

Vi hadde på denne tiden kun et soverom så eget barnerom var liksom ikke i tankene ennå. 

Og dette barnet ble puttet i sin seng, han skreik, han grein, han var fortvilet. Mammahjertet skreik, det grein og snakk om at jeg var fortvilet. For min lille sjarmør han ville ikke sove i noen egen seng.

Sammen med oss, midt i mellom mor og far sov han som en drøm. 

Men jeg ga ikke opp. Bytt madrass sa noen, ja så da ble det ny madrass. 

Han digga ikke den så mye mer enn den første, så da fikk han begge! 

Hev senga hans litt sa noen, da da bygde jeg opp senga da. Men i vater eller ei, han ville ikke!

Han kunne derimot fint sovne i vår seng også flyttet vi han over. Men ettersom vi ennå ikke hadde en hel natt søvn så ble det mye våkne-opp til oss- sovne- ned i egen seng- våkne..også hele runden en gang til.

Nå var han kanskje snart året. Sov ennå ikke en hel natt, men det var greit. Han sto ikke opp klokka 0530 heller. ALDRI!! 

så satt jeg en kveld, sliten og med en selvfølelse langt under par. Skroller meg igjennom dårlige programmer på tv-svoop svoop- stopper på en dansk tvkanal som viser en dokumentar om samsoving. 

Og der, sent en kveld med tåresprengte øyne og hormoner langt på utsiden, så er det denne lille dokumentaren som skal få meg til å innse at magefølelsen jeg har hatt er helt fin. Jeg har drømt om og tenkt mye på samsoving. Altså at junior bare kan sove sammen med oss hvis det er der han vil sove. 

Jeg, jeg som utad prøvde å virke så forbanna kul. Jeg hadde det da helt fint og dette nye mammalivet det var ingen problem. Så klarte jeg ikke engang å få orden på noe så grunnleggende som SØVN! og det rett etter at den fordømte amminga også gikk dit pepper'n gror. Men denne jordmoren på tv, hun som så ut som dratt ut av en film. Med stort krøllete hår, litt i anelsen sølv. Klær som minner litt om den kule musikklæreren og litt om hun vi alle likte på heimkunnskap.

Denne dama hun sa helt rolig og helt alvorlig på tv: Slapp av..det er bare soving. Og før dere vet ordet av det er poden tenåring og vil absolutt IKKE vite av tanken på at h*n har sovet sammen med dere. Så sov, nyt og ta fritiden et annet sted. Det ordner seg.

FOR: 

Det handler ikke om hvor de sover, men at de sover!!

Det handler ikke om hva andre mener, men at dere har det bra.

Og det handler ikke om å være så fordømt perfekt, men å levere det som er best for dere.

Slik; der har jeg luftet det! Så kan alle dere som tisker og visker om at han sover sammen med oss få bekreftelsen, dere som ikke kjenner noen som sammsover skal få et ansikt utad og alle der som tror at unger er så fordømt lett burde innse at dere tar FEIL

♥kine

#samsoving #bakfasaden #antiperfekt #foreldreogbarn #foreldremanualen #gjørsomduvil #småbarnsliv #nabarn

 

 

 

Superdad

han er en  superdad, superdad, SUPERDAD!!

Han leker, han lærer, han trøster, han irettesetter. Han er kul, tøff, spennende, han er et idol. Han er alltid der, han er alltid til stede. 

Han er pappaen du leser om i alle blader, i alle bøker, på alle nettsider. Han er den ene og alene. Han er perfekt.

Pappaen som alltid har tid, som kan legge vekk jobb og mobil hver ettermiddag for at det finnes tid til lek og moro. Han lager kule nistepakker og baker når de trengs. Han er SUPERDAD


I en perfekt verden kanskje, i et ideal univers finnes denne skapningen.

Pappaen hjemme hos oss han prøver å finne tid, han leker når han kan og han trøster på sin måte. Han kan ikke alltid legge vekk jobb og mobil, han er ofte sliten og har mye og tenke på. Han baker kanskje en toropose i skuddåret og smører matpakke ved nødstilfeller. Han er ikke på alle idrettsarrangement i nærområdet og han følger absolutt ikke malen i en enste bok du har lest.

Men han er VÅR SUPERDAD. Han står ført i køen på fornøyelsesparkene, han bader når barna vil bade, han hopper i hoppeslott og han lager såpebobler. Det er han som finner på småsprellene vi mødre river oss i håret av, det er han som lar barna være oppe litt lenger enn hva vi mener og det er han som fyrer de litt opp. Han er den som kan sette seg inn i hvor kjedelig det er å være barn sammen med voksne, det er han som ikke vil at barna skal kjede seg. Det er han som vil at barna skal være så mye skjemt bort som sunt er, det er han som vil at det kun skal være harde pakker under juletreet.

Han er kanskje ikke perfekt, men han er jammen ikke langt unna. Han er den kule, den barna kan løpe til og vite de ikke får kjeft. Han er den snille politiet i bad/nice cop. 

Så kjære pappaen vår, andre har kanskje en mening og et synspunkt om deg. Du er fantastisk fordi du bryr deg ikke det støyt om hva folk mener. Du er for oss den perfekte SUPERDAD, slutt aldri med det. Så kan jeg ta på meg rollen som den litt sure mora, den mammaen som har den lange pekefingeren, hu mor som alltid maser om å rydde og den forelderen som alltid roper om vask henda og puss tenna. 

For sammen er vi stappet av oppdragelse, kjærlighet og hengivenhet!!

♥kine

#superdad #antiperfekt #barneoppdragelse 

 

 

En helg i Romantikkens tegn

Romantikk ..dette ene ordet som skal definere et forhold. Det er ikke tillit, tålmodighet, respekt, følelser eller samhold. Nei romantikk. Jeg leser at vi må ta vare på romantikken, vi må dyrke de romantiske sidene og vi må la romantikken få spillerom.
Så med disse ordene la jeg opp til en romantisk helg.

Vi skulle kjøre dit,snakke og ha dype samtaler i bilen. Latter og fortrolighet om hverandre. Stoppe på veien, ta en kaffe og nyte stillheten. Se hverandre, føle hverandre. Hånd i hånd, kjærlig og romantisk. Sove på hotell, uten barn som tar opp all kosen. Store senger med nytt sengetøy. Det var nyvasket bad hvor vi kunne nyte en lang dusj. Spise middag, levende lys på bordet og se hverandre inn i øynenen. Dypt. Snakke og bare være. Tusle langs vannet, som to nyforelskede på rosa skyer. Hviske søte små ord til hverandre og være romantiske.

Så vår helg den utspant seg noe ala det her:
Den første halvtimen sjekket jeg Facebook,chatta litt med venner mens han snakket i telefonen. Non stop. For jobbdagen den slutter ikke før klokka 1600,selv om vi setter kursen til romantikken  11.30

Vi stoppet på veien,det ble en kaffe og en is i sola. På meg. For der hadde gubben en jobb og gjøre. Et møte og noe greier som dro ut i to timer. En mil utenfor Stange!
Så drar vi til Hamar da. Vi suser litt rundt i byen. Jeg må gjøre unna litt shopping og gubben må ha mat. Vi splitter oss for og rekke alt.
Vi har en toppen konsert. Blir noen øl og roen senker seg. Og det samme begynner øyelokka også og gjøre. Klokka er 22.00 og vi sto opp 0600. Vi får i oss en matbit og skal bare en rask tur på rommet. Nei ikke for hva dere tror, men jeg må hente jakka og gubben må på do. Vel oppe, jeg skal bare bytte sko og han er på do. Legger meg på senga..gud den er deilig. Og jeg slumrer litt. Gubben er ferdig, ser sin side av senga. Han vil også slappe av i to minutter. Vel vitende begge to om at da var denne kvelden over, for vi kommer jo aldri til og stå opp igjen. Men vi sier ikke noe. 30 minutter senere har jeg vaska trynet for sminke og vi ligger og ser på TV. To minutter til og jeg sover. Romantiske Kine som skulle pleie forhold og la romantikken blomstre. I følge mannen sovner han 5 minutter etter det. Så med ryggen til hverandre, under hver vår dyne og med tv'en på sover vi en hel natt. Det er kanskje ikke så jævla romantisk, men det styrker forholdet. At han ikke vekker meg viser respekt, at jeg ikke blir sur for at kvelden slutta 2300 er samhold og at vi hadde en super flott helg det viser at jeg og han,vi har vel en egen definisjon på romantikken da.

#bakfasaden #kjærlighet #romantikken #forholdmedsmåbarn #ossto #utpåtur

♡kine

det perfekte forhold

Holder hånda til kjæresten, den som alltid holder min tilbake. Små søte lapper i matpakka og en blomst når mann minst venter det. Alltid oppmerksom, alltid et kompliment på lur og alltid en øm hånd som stryker meg over kinnet «jeg elsker deg». Date flere ganger i måneden, da barn og telefon, jobb og problemer bare blir puttet opp på hylla. Sofakos i den flekkfrie sofaen, for du tok en dag fri hjemme hvor du droppet fotball med kompisa og bare vasket. Slik at det så pent ut til jeg kom hjem fra jentetur. Vi kryper tett inntil hverandre, sovner i skje hver natt. 

Egentid, partid og alenetid vi finner plass til alt. Men også sosiale, urbane og bekymringsløse. Like forelsket selv etter amming og våkenetter, etter huskjøp og karrierehopp. Vi utfyller hverandre, har aldri en uenighet. Du er min bestevenn, min sjelefrend og partner in crime. Vi er perfekte...

Denne teksten har jeg funnet opp 100% selv..den gjenspeiler absolutt ikke mitt forhold. Det gjør derimot:

I hånda holder vi hver vår mobiltelefon, den som alltid gir tilbake. Matpakka lages i kampens hete hver morgen, som regel da jeg er en godzilla før min morgenkaffe. Sist jeg fikk en blomst må være den bunten med dill som ble kjøpt på kiwi nede i gata forrige uke. Vi er alltid oppmerksomme, oppmerksomme på hverandres feil eller hva som ikke er gjort. Hvem faen har ikke gått med søpla??? Hvorfor har ikke badet blitt vaska?

Sofakos med film og potetgull finner vi tid til, men sofaen ser ikke ut i måneskinn! Du dropper ikke fotball, men du spiller det ikke heller da så..og vennene har måttet vike for jobben. Vi kryper opp i samme seng, gjerne alle tre. Våkner som regel i hver vår seng. Kampen med for mange armer, bein, puter og dyner ble for stor..jeg kapitulerte og trasket inn i stua.

Vi har partid i bilen etter levering i barnehagen og før jeg går på trikken, 630 meter i hvert vårt sete. Noen ganger går vi i butikken, bare du og jeg. Egentid har mann når du sitter på do, så sant ingen kommer inn, og alenetid ja det får bli når mann står opp om natta for å ta et glass vann. 

Vi er sosiale medier, leser urbane aviser og bekymringsløse blogger.

Men du er du og jeg er jeg.

Du drar aldri hjemmefra uten at jeg vet det, du sier alltid hadet når du går. Du kan ringe og si at du henter i barnehagen,selv om jeg vet du har alt for mye annet og gjør. Du gjør det for at jeg en gang i blant skal slippe og stresse. Du går med søpla før jobb hvis jeg husker og sette den frem, selv om det er en omvei for deg. Du lar meg få ligge ytterst i senga, selv om du er størst. Jeg sier kanskje ikke at du er perfekt, men det er jaggu ikke jeg heller.

Jeg er et monster hver morgen før jeg får en slurk kaffe, men det vet jo nesten ingen andre for er bare du som er der. Jeg blir ei megge når jeg er stressa over tiden, selv om jeg vet ingen dør av at jeg en gang i blant kommer akkurat. For ikke og snakke om at jeg blir som ei gammel heks hvis jeg ikke får vasket unna på boret.

Jeg hater at du tygger isbiter, så det vet jeg du bare gjør i smug. Når du tror jeg ikke hører.

Og for meg, er det akkurat dette, disse tingene mann tar for gitt i hverdagen som er det perfekte forhold.

Det er nemlig flere måter og si    «JEG ELSKER DEG» på..

 

#bakfasaden #antiperfekt #kjærlighet #detperfektepar #forhold #foreldre #jegelskerdeg #parforhold 

♥kine 

alenetid


etter partid


DIGITAL CAMERA
Før tidsklemmaA mor ute på egentidEndelig, ny leilighet!